Tandíjak

Tudjon meg többet

Feltételek és kondíciók (2016-2017)

Tandíjak

Az éves tandíjat egyszerre is befizetheti 2016. szeptember 5-én, vagy azt megelőzően, amely esetben 5%-os árengedményt kap. Ha a korai tandíjbefizetés feltételeiről és részleteiről tájékozódni szeretne, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. A tandíjat három részletben is fizetheti, mely esetben a díj mindig az adott trimeszter első napján esedékes. Az ESB-be újonnan csatlakozó családok egyszeri regisztrációs díjat fizetnek első gyermekük csatlakozásakor. Az ESB-be újra beiratkozó családok pedig éves helyfenntartási díjat fizetnek 2017. április 26-ig, mely levonásra kerül a 2017. szeptemberében fizetett tandíjból. További 10% kedvezményben részesül harmadik, negyedik és ötödik gyermeke után.

Trimeszterek időpontjai

1. trimeszter 2016. szeptember 5. 2016. december 2.
2. trimeszter 2016. december 5. 2017. március 17.
3. trimeszter 2017. március 20. 2017. június 15.

A tanórák hétköznapokon, a fenti időintervallumok között zajlanak, nemzeti ünnepnapok kivételével. Az órarend a tanév rendjét követi.

Éves díjak – 2016/2017-es iskolai tanévre

Alkalom/Hét Tanóra/Hét Éves tandíj Korai tandíjbefizetés esetén a kedvezményes éves tandíj Harmadév tandíja Beiratkozási díj Éves Helyfenntartási díj
(levonásra kerül a szeptemberi tandíjból)
2 4 528,000 502,000 176,000 44,000 40,000

Egyéb feltételek

  1. A beiratkozási díjat csak egyszer, a nálunk első évüket megkezdő tanulók után kell megfizetni. Visszatérő diákok nem fizetnek újra beiratkozási díjat. A beiratkozási díj családonként csak az első beíratott gyermek után fizetendő.
  2. Az éves helyfenntartási díj megfizetésével a jelenlegi ESB diákok lefoglalják helyüket a következő tanév számukra megfelelő csoportjában.
  3. A tandíjak befizetését követően nincs pénzvisszatérítés.
  4. Ha a tanuló bármely okból nem tud az oktatásban részt venni, a tandíjat nem lehet visszaigényelni, ettől függetlenül a gyakorlatban örömmel próbálunk erre megoldást találni abban az esetben, ha van olyan óra, mely nem teljes létszámú és a szint is megfelelő gyermekének. Az órák pótlását minden esetben a tanárral kell egyeztetni e-mailben vagy személyesen. A pótlás, a kihagyott órát követő két hétben teljesítendő.
  5. Az ESB csak a tanórák idejére vállal felelősséget a gyermekekért. Ebből következően, ha korán érkezik vagy az óra vége után késve jön, az ESB nem tud felügyeletet biztosítani gyermeke számára. Azokban a ritka esetekben, ha mégis késve érkezik, úgy gyermeke a Tárogató úton vagy az Apor Vilmos téren a recepciónál fogja várni Önt, ahol van portaszolgálat. Azonban szeretnénk mindenképpen kihangsúlyozni, hogy a porta dolgozói nem felelősek gyermekéért. Amennyiben késik, kérjük időben értesítse az ESB irodát.
  6. Az összes oktatási segédanyagot az ESB biztosítja, úgy, mint egyszerű uzsonnát és üdítőt minden gyermek számára minden kétórás tanóra alkalmával.
  7. Az ESB fenntartja a tanárok és tanórák bármely okból történő módosításának a jogát.
  8. A kétéves program IGCSE vizsga díját, az éves tandíj nem tartalmazza.
  9. Abban az esetben, ha a harmadik, negyedik, vagy ötödik gyermek valamelyike a normál programétól eltérő tandíjú programban vesz részt, a 10%-os kedvezmény a legalacsonyabb tandíjból kerül levonásra.

Vélemények