Tanáraink

Érdekli?

Lisa Gillespie - angol tanárunk

ESB-lisa

Miss Lisa Pertben nőtt fel, egy kisvárosban Kanadában. Fiatalkorában három nővére nyomdokaiba lépett és csatlakozott az úszó csapathoz. Az volt az álma, hogy az egyetem alatt is úszhasson, ami valóra vált, amikor megnyert egy teljes atlétikai ösztöndíjat a University of Nevada-n az Egyesült Államokban. 2012-ben alapdiplomát szerzett másodfokú oktatásból az általános tudományokra koncentrálva. Nem sokkal ezt követően döntött úgy hogy Londonba utazva karriert kezd tanárként, és tapasztalatot szerzett általános iskolai szinten a brit tanterv alkalmazásával. Hisz abban, hogy tanítványait a legjobb teljesítményük elérésére motiválja, mind a tanterven belül és kívül. Szabadidejében kiegyensúlyozott életet élvez, amelynek része a család, barátok, a fitness és természetes az úszás is!

Daniel Russel - angol tanárunk

ESB-dan1

Mr. Daniel San Diego-ban született és nőtt fel, ahol történelmet és német nyelvet tanult. Tanárok hosszú sorából származik, beleértve nagyapját, édesapját és édesanyját, nagynénéket és nagybátyákat, unokatestvéreket és testvéreket; az oktatás szeretete mélyen gyökeredzik a családban. Mesterdiplomát szerzett tanításból az Universidad de Alcalá-n Madriban, ahol emellett angolt is tanított egy spanyol másodfokú iskolában. Szeretete az utazás és a nyelvek iránt Ausztriába vezette, ahol két évet angolt tanított. Szabadidejét szívesen tölti sportolással a szabadban, többek között túrázással, szörfözéssel, focival és hosszútávú futással.

Rachel McKinnon - angol tanárunk

ESB-picture for esztet

Miss Rachel a skóciai Aberdeenből származik, de az egyiptomi fővárosban, Karióban nőtt fel, ahol imádott a Gízai piramisok körül lovagolni. 2014-ben végzett az Aberdeeni Egyetemen, ahol angol és skót irodalmat tanult. Miután fiatal önkéntesként és tanársegédként dolgozott, rájött, hogy szenvedélyesen érdekli a tanítás, így TEFL végzettséget szerzett Aberdeen-ben, és pedagógia diplomát a Brightoni Egyetemen. Szabadidejében Miss Rachel szeret társasjátékozni, például Scrabble szókirakózni, sőt az óráin is szívesen használ oktató jellegű játékokat! Kedveli a gördeszkázást, az utazást és a versmondást.

Kayla Robinson - angol tanárunk

ESB-Profile Pic

Miss Kayla Pittsburgh-ből érkezik, Pennsylvania-ból, ahol Társadalmi tanulmányokból szerzett BA diplomát, minor szakként pedig oktatási pszichológiát tanult. CELTA oklevelét a görögországi Athénban szerezte meg angol,mint idegennyelv-tanításban. Mielőtt csatlakozott az ESB-hez, Miss Kayla két évig A Shanghai-i Nemzetközi Iskolában tanított felső tagozatosoknak angol irodalmat, nyelvtant, és egyetemes történelmet. Szabadidejében szeret utazni és mozogni, nemrég képzett fitnessz edzővé vált, TRX-et, és boot camp-et is oktathat. Amikor éppen nem úton van, vagy tanít, szeret elmélyülni egy könyvben, és szívesen ajánlja kedvenc olvasmányait másoknak is. Vigyázat, disztópikus regényekért és történelmi könyvekért rajong! Szintén érdekli a zene és a színház, mely műfajokat lelkesen beleviszi az órai feladatokba is.

Marcel Fanara - angol tanárunk

ESB-marcel011

Miss Marcel a Maryland-i Brookeville-ből származik. Kiskorában közelről figyelte édesanyját, ahogy angolt tanított nemzetközi diákoknak és cserébe számos új hellyel és kultúrával ismerkedett meg. Történelmet, irodalmat és írást tanult a Franklin University-n Svájcban és a Swansea University-n Wales-ben. Edinburgh-ben megszerezte a CELTA képesítést, hogy megoszthassa az angol iránti szenvedélyét másokkal is. Azóta angolt tanított második nyelvként nemzetközi diákoknak és bevándorlóknak az Egyesült Államokban, valamint kínai középiskolásoknak és magyar általános iskolásoknak is. A kitérők és fordulatok közepette az utazás szeretete és a legkülönbözőbb emberek megismerése az, ami valójában előre viszi kalandjaiban.

Stuart Smith - angol tanárunk

ESB-stu for web

Mr Stu Manchesterben nőtt fel, Angliában, ahol 2006-ban BA diplomát szerzett kortárs színház és előadóművész a Manchester Metropolis University-n. Karrierje eleinte angol és dráma órák tanításából állt, egy alternatív tantervi projekt keretében. Mostanra évtizedes tanítói tapasztalattal rendelkezik. Ezen felül Mr Stu mindig is érdeklődött az egészségügyi szektor iránt; 2012-ben oklevelet szerzett a University of Queensland-en. Emellett elvégzett két TEFL képzést is, az Egyesült Királyságban. Mr Stu szabadidejében szeret kocogni, úszni és biciklizni. Gitáron és ukulelén is játszik, és mindkét hangszert szívesen hozza be az óráira is!

Vélemények