Tanáraink

Érdekli?

Karen Avila - angol tanárunk

ESB-KarenAvila

Karen Kaliforniából, San Diego-ból származik, ahol, a genetikára fokuszáló nemzetközi érettségi (IB) letétele után angol irodalomból szerzett diplomát. Mielőtt az ESB-hez csatlakozott volna, különböző általános- és középiskolákban tanított az Egyesült Államokban, Mexikóban és Panamában. 2005 óta tanít, és örömét leli abban, amikor látja, ahogy felragyog a gyermek arca, amikor rájön, hogy érti a nyelvet. A nyelvek és különböző kultúrák iránti szenvedélyének köszönhetően folyékonyan beszél angolul, spanyolul és franciául is, emellett egy őshonos amerikai dialektust is ismer, a Ngäbere-t. A balletben, jazzben, és step dance-ban szerzett táncos hátterét, illetve a különböző hasznos kézműves foglalkozásokat felhasználva teszi az órái során a tanulást érdekesebbé és kézzel foghatóbbá.

Laura Maxwell - angol tanárunk

ESB-LauraMaxwell

Laura Ausztráliában született és nőtt fel, édesapja ausztrál, édesanyja angol. Miután diplomát szerzett a New England-i egyetemen, hat éven át tanított angol nyelvet, irodalmat és történelmet ausztrál általános-, és középiskolákban. Laura SZENVEDÉLYE a tanítás; úgy gondolja, erre a pályára született. Szabadidejében szeret utazni, és mindenhova viszi magával hűséges plüssmackóját, Goody-t. Különösen kedveli a túrázást, az úszást és a természetjárást.

Rachel McKinnon - angol tanárunk

ESB-Rachel

Miss Rachel a skóciai Aberdeenből származik, de az egyiptomi fővárosban, Karióban nőtt fel, ahol imádott a Gízai piramisok körül lovagolni. 2014-ben végzett az Aberdeeni Egyetemen, ahol angol és skót irodalmat tanult. Miután fiatal önkéntesként és tanársegédként dolgozott, rájött, hogy szenvedélyesen érdekli a tanítás, így TEFL végzettséget szerzett Aberdeen-ben, és pedagógia diplomát a Brightoni Egyetemen. Szabadidejében Miss Rachel szeret társasjátékozni, például Scrabble szókirakózni, sőt az óráin is szívesen használ oktató jellegű játékokat! Kedveli a gördeszkázást, az utazást és a versmondást.

Kayla Robinson - angol tanárunk

ESB-Kayla

Miss Kayla Pittsburgh-ből érkezik, Pennsylvania-ból, ahol Társadalmi tanulmányokból szerzett BA diplomát, minor szakként pedig oktatási pszichológiát tanult. CELTA oklevelét a görögországi Athénban szerezte meg angol,mint idegennyelv-tanításban. Mielőtt csatlakozott az ESB-hez, Miss Kayla két évig A Shanghai-i Nemzetközi Iskolában tanított felső tagozatosoknak angol irodalmat, nyelvtant, és egyetemes történelmet. Szabadidejében szeret utazni és mozogni, nemrég képzett fitnessz edzővé vált, TRX-et, és boot camp-et is oktathat. Amikor éppen nem úton van, vagy tanít, szeret elmélyülni egy könyvben, és szívesen ajánlja kedvenc olvasmányait másoknak is. Vigyázat, disztópikus regényekért és történelmi könyvekért rajong! Szintén érdekli a zene és a színház, mely műfajokat lelkesen beleviszi az órai feladatokba is.

Jocelyn Irvine - angol tanárunk

ESB-jocelyn

Miss Jocelyn az USA-beli Washington állam erdőit járva és fáit mászva nőtt fel. Legkedvesebb gyermekkori emlékei, amikor a felfedezésekkel teli napjai után koszos, játék közben elszakadt ruhákban tért haza. Mindig is szeretett új helyeket felfedezni, 15 éves korában az első, Japánba vezető külföldi útja után meg sem állt. Közel tíz éves nemzetközi pályafutása során több mint 30 országban járt már, és mélyen elhivatottá vált a kultúrák és nyelvek iránt. Bár egy picit már berozsdásodott, folyékonyan beszélt japánul és dánul, és pillanatnyilag magyarul tanul. Jocelyn a Washingon állambeli tanítói diplomája mellett rendelkezik Rekreációs Business Menedzser képesítéssel is. Órái során ötvözi a rajzot, a táblajátékokat, a mozgást, és a csoportos mókázást is. Szabadidejében kedvelt időtöltése a hosszútávfutás, az aerobik, és a biciklizés. Ha épp nem az edzőteremben van, nagy eséllyel épp otthon főz vagy egy klasszikus sci-fi regényt forgat kezei között.

Daniel Adams - angol tanárunk

ESB-My Pic

Mr Dan az észak-angliai Sheffield-ben született. Alapképzése során a skóciai Aberdeen-be költözött, hogy angolt és filozófiát hallgasson. Ezután még egyszer elköltözött, hogy a University of Londonban megírja Ph.D.-jét filozófai logikából. Az elmúlt kilenc év során alapozó, alapképzéses és mesterszakos kurzusokat is tartott mind angolból, mind filozófiából, és számos egyéb díj mellett elnyerte a londoni Birkbeck Egyetem díját kiváló tanításáért. Mr Dan hiszi, hogy a legtöbb dolog bonyolultabbnak hangzik, mint amilyen valójában, és a tanár kiváltsága segíteni, hogy a tanulók ezt - témakörtől függetlenül – meglássák. Mikor épp nem tanít, Mr Dan szereti a grafikai tervezést, szeret gitározni, utazni, vidéken sétálni, sőt, még a városban is!

Vélemények