Híreink, cikkeink az angol nyelvtanulás világából

Értesülj az ESB programjairól, híreiről, eseményeiről és bejelentéseiről. Segítünk navigálni, hogy gyermeked számára a legteljesebb megoldást találd meg, ha angol nyelvtanulásról van szó.

Nyelvtanulás
október 22, 2020
A világban való sikeres helytállás egyik alapvető feltétele a folyékony, magabiztos angol nyelvtudás. Egy idegen nyelv elsajátítása sokak számra könnyedén megy, de vannak, akiknek
Nyelvtanulás
október 22, 2020
A nyelvtanulás hatékonysága nagyban növelhető, ha különböző gyakorló feladatok megoldásával mélyítjük el vagy teszteljük az ismereteinket. Angol nyelvből is számos online gyakorló feladatot találhatunk
Nyelvtanulás
október 22, 2020
Az IELTS az egyik legnépszerűbb angol nyelvvizsga, amely utat nyit a nemzetközi tanulmányi és szakmai lehetőségek felé az egész világon, ahol az angol a

Tudjuk, hogy nem egyszerű. Olvasd el igazgatónk üzenetét számodra!

Hosszú évek tapasztalatával pontosan tudjuk, mivel küzdenek meg a szülők… és itt vagyunk, hogy segítsünk!

Kedves Szülők! Tudom, hogy éreznek!

5 gyermek édesapjaként az én fő szerepem a családi taxisofőr volt. 5 fős lojális klientúrám erőssége sajnos nem épp a megbecsülés volt, borravalóról meg persze még csak nem is hallottak!

Bár most már mind kirepültek a fészekből, a család heti menetrendjének megtervezése egy igazi kihívás volt. Foci, vívás, néptánc és az “Apa, muszáj elmennem a…” típusú programok folytatólagos listája természetesen mind ugyanazon a délutánon. A sofőr munkája stresszes!

Az ESB-nél ismerjük ezeket a problémákat, ezért kínálunk 20 különböző időpontot hétfőtől szombatig, 2 különböző helyen, hogy a szülők a lehető legrugalmasabban választhassanak.

Helyszíneink a 2. kerületi Tárogató úton és a 12. kerületi Apor Vilmos téren úgy lettek kiválasztva, hogy maximum 10 percen belül elérhetőek legyen budai otthonukból, vagy iskolájukból. Természetesen ajánlani fogjuk, melyik a legjobb csoport a gyermekének, de a lényeg, hogy a választás lehetősége nyitott!

Andy Thompson
Igazgató

Az ESB esszenciája a lehetőségek felfedezése

Egy újabb iskolán kívüli programot nehéz beilleszteni a menetrendbe, de itt vagyunk, hogy segítsünk!

10 perc alatt elérhető

Helyszíneink a 2. és 12. kerületben úgy lettek kiválasztva, hogy ne legyenek 10 percnél messzebb a budai otthonoktól és iskoláktól.

Könnyű az időpontok megtalálása

A szülők 20 különböző időpont és osztály közül választhatnak hétfőtől szombatig, 2 helyszínen, hogy a legnagyobb rugalmasságot nyújthassuk.

Az ESB remek értéket nyújt

Valódi versenytársaink a brit magániskolák az Egyesült Királyságban. Ugyanaz az odafigyelés, az oktatás minősége, de az ár töredékéért (és persze azok az iskolák nem 10 percre vannak!)

Visszajelzések

Hálásak vagyunk a kedves szavakért, amiket a több száz, már ESB-t megjárt gyermek szüleitől kapunk!

Három gyermekünk jár az ESB-be. Minden évben egyre jobban élvezik az órákat; a gyermekorientált metodológia a tematikus, izgalmas csoportos órák építik az önbizalmukat, a megízlelik milyen is a brit oktatási rendszer és élvezik az előnyeit. Az alacsony csoportlétszám és a közeli kapcsolat a tanárok és diákok közt egy nyugodt, pozitív atmoszférát hoz létre számukra. Mindannyiunknak tetszenek az iskolai programok és események is, valamint a tanárok strukturált hozzáállása a tanuláshoz.

Zoltán

Marci, Cili és Csabi apukája

Samu 6 hónapja kezdett az ESB-be járni. Teljesen kezdő szintről indult. Mára mondatokban beszél és több száz szavas szókinccsel rendelkezik. Nagyon élvezi a foglalkozásokat, új barátokat is szerzett, és közben rengeteget fejlődött a tudása. Hálás köszönet a csoport tanárának, Ms Danielle-nek!

Orsolya

Samu anyukája

Lányunk egy kicsit félénk volt, amikor csatlakozott az ESB-hez, nagyon alap szintű angoltudással rendelkezett, de az órákat az első pillanattól kezdve élvezte. 5 hónap után egyenletesen fejlődik és már ki tudja fejezni magát. Az ESB-ben motivált környezetet teremtenek a gyerekeknek, és a témakörök köré épített különböző feladatok felkeltik érdeklődésüket.

Anita

Kata anyukája

Iratkozz fel az ESB hírlevélre!

Értesítünk, ha új cikket élesítünk!